Soul-Eater
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  Latest imagesLatest images  HľadaťHľadať  RegistráciaRegistrácia  PrihláseniePrihlásenie  

Trieda Shibusenu

Goto down 
+11
Odin
Maka Albarn
Ookami Mia
Kikul
mollyhana
Ranum
Lushie
Yamashi
Black Star
Soul
Heroes0
15 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14  Next
AutorSpráva
Lushie

Počet príspevkov : 69

Trieda Shibusenu - Stránka 5 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Trieda Shibusenu   Trieda Shibusenu - Stránka 5 I_icon_minitimeŠt február 18, 2010 10:56 am

Rozhlídne se po tříde a když nikde nazahlédne Yamashiho, usoudí, že je zbytečný, aby někam chodila
Návrat hore Goto down
Yamashi

Počet príspevkov : 55

OdoslaťPredmet: Re: Trieda Shibusenu   Trieda Shibusenu - Stránka 5 I_icon_minitimeŠt február 18, 2010 11:29 am

Po dlouhé době se vrátí do třídy a vidí Lushiu jak osamocená leží na lavici a zeptá se: Co se tu děje že tu jsi sama ?
Návrat hore Goto down
Lushie

OdoslaťPredmet: Re: Trieda Shibusenu   Trieda Shibusenu - Stránka 5 I_icon_minitimeŠt február 18, 2010 11:58 am

Všichni šli na cvičiště, já nešla, protože bych tam byla zbytečně, ale te´d se můžeme zapojit, když už jsi se vrátil, pokuď se ti chce
Návrat hore Goto down
mollyhana

Počet príspevkov : 7

OdoslaťPredmet: Re: Trieda Shibusenu   Trieda Shibusenu - Stránka 5 I_icon_minitimeŠt február 18, 2010 12:03 pm

Angelly Rose
I nadále se stále držela ve stínu Patrika, snad jej nechtěla rušit, zkrátka se příliš neprojevovala. Vlastně vůbec. Tvářila se jednoduše, jako by tam ani nebyla.
Návrat hore Goto down
Yamashi

OdoslaťPredmet: Re: Trieda Shibusenu   Trieda Shibusenu - Stránka 5 I_icon_minitimeŠt február 18, 2010 12:09 pm

No sice už mi po mém tréninku nezbylo moc sil ae jsem zvyklý jet až na dno..
S tebou si moc rád zatrénuju, ukažem jim co v nás je.. Smile
Návrat hore Goto down
Lushie

OdoslaťPredmet: Re: Trieda Shibusenu   Trieda Shibusenu - Stránka 5 I_icon_minitimeŠt február 18, 2010 12:31 pm

Dobře, jen jestli v nás vůbec něco je pousměje se
Návrat hore Goto down
Yamashi

OdoslaťPredmet: Re: Trieda Shibusenu   Trieda Shibusenu - Stránka 5 I_icon_minitimeŠt február 18, 2010 12:37 pm

No budu muset hodně zabrat abych se ti vyrovnal a dokázal tě ovládat plnou silou usměje se na Lushiu a slušně jí otevře dveře Smile
Návrat hore Goto down
Lushie

OdoslaťPredmet: Re: Trieda Shibusenu   Trieda Shibusenu - Stránka 5 I_icon_minitimeŠt február 18, 2010 12:45 pm

Myslím, že se mi lehce vyrovnáš, pokud se nebudu muet vyrovnávat já tobě ... díky vyjde z třídy a pomalými kroky zamíří na cvičiště
Návrat hore Goto down
Yamashi

OdoslaťPredmet: Re: Trieda Shibusenu   Trieda Shibusenu - Stránka 5 I_icon_minitimeŠt február 18, 2010 12:54 pm

Zavře dveře a popoběhne aby dohnal Lus. Bude lepší, když budeme zesilovat společně než se vzájemně předhánět když budem spolu tak se jednou stanem nejsilnějším párem uvidíš. Smile
Znovu se usměje a následuje pomalými kroky Lushiu
Návrat hore Goto down
Lushie

OdoslaťPredmet: Re: Trieda Shibusenu   Trieda Shibusenu - Stránka 5 I_icon_minitimeŠt február 18, 2010 1:00 pm

Nejsilnějším párem? No, snad nemáme moc velkou konkurenci usměje se pověz mi něco o sobě
Návrat hore Goto down
Kikul

Počet príspevkov : 9

OdoslaťPredmet: Re: Trieda Shibusenu   Trieda Shibusenu - Stránka 5 I_icon_minitimeŠt február 18, 2010 1:13 pm

Akimoto Miyu
Rýchlym krokom sa aj s ostatnými navráti do útrob Shibusenu, späť do triedy, kde sa s povzdychom posadí na jedno z voľných miest a zahľadí sa do blba pred seba.
,,Aj tak je blbosť, že nás zobral s ním.. Veď nás mohli kedykoľvek zabiť. Magor," Podotkla si skôr pre seba, avšak dosť nahlas popod nos, to už však Soul prišiel do triedy a niečo im prikázal. Preto sa teda zdvihla v rýchlosti z miesta a pružnými krokmi namierila k Mugenovi.
,,Páničku, kde si nechal svoju zbraň?" Vyplazí na neho pobavene jazyk, načo sa premení do formy dlhšej katany.
,,Som krehká, zaobchádzaj so mnou dobre." Dodá napokon a povzdychne si.
Návrat hore Goto down
Yamashi

OdoslaťPredmet: Re: Trieda Shibusenu   Trieda Shibusenu - Stránka 5 I_icon_minitimeŠt február 18, 2010 1:15 pm

Zamyslí se.. No řeknu ti něco důvěrnýho jako své partnerce co jsem ještě nikomu neřekl, moje druhé jméno jsem si dál sám abych nezapoměl co je mým životním cílem ale pravé jméno ti bohužel říct nemůžu jelikož jsem se ho ani sám nikdy nedozvěděl.. Zrovna mě nic moc nenapadá tak jestli chceš vědět něco konkrétního tak řekni Smile

A řekneš mi něco o sobě ? Smile
Návrat hore Goto down
Black Star

Black Star

Počet príspevkov : 96

OdoslaťPredmet: Re: Trieda Shibusenu   Trieda Shibusenu - Stránka 5 I_icon_minitimeŠt február 18, 2010 1:19 pm

Mugen

Do rukou mu spadne katana.
Spoiler:
Je černá,hladká...dokonalá.prsty jemně přejede od rukojeti přes pochvu.Na tváři se mu objeví úsměv.Poté ji pomalu a téměř neslyšně vytáhne.Stříbrné ostří bez jediné vady se zaleskne.Prstem lehce vyskouší jk ostrá je a vůbec ho nepřekvapí bezchybné ostří."Jsi úžasná zbraň"
Návrat hore Goto down
Maka Albarn

Maka Albarn

Počet príspevkov : 35

OdoslaťPredmet: Re: Trieda Shibusenu   Trieda Shibusenu - Stránka 5 I_icon_minitimeŠt február 18, 2010 1:49 pm

Mitsuki a Mia

Tak dobre Iďeme povedala som milo a pocesťe som si četla knihu.
Návrat hore Goto down
Ranum

Ranum

Počet príspevkov : 94

OdoslaťPredmet: Re: Trieda Shibusenu   Trieda Shibusenu - Stránka 5 I_icon_minitimeŠt február 18, 2010 1:50 pm

Patrik Saint
otočí se na Rose která jde neustále za ním jakoby v jeho stínu.
"Rose zlatíčko nemusíš chodit za mnou víš já bych byl raději kdyby si šla vedle mne a mluvila se mnou."
počká na ní a chytí jí za ruku
"Já vím že se trochu stydíš můj anděli,ale nemáš se proč stydět jsi tu ta nekrasopisnější nejmilejší a vůbec nejlepší dívka i zbraň. Já vím lásko to nestačí k tomu aby ses přestala stydět přesto zkus mi věřit uvidíš s pomocí Boží si najdeme přátele a když ne rose já budu šťastný když budu mít jedinou přítelkyni a tou budeš ty."
usmál se na ní
"A teď těm neznabohům ukážeme o je síla Boží co ty na to?"
Návrat hore Goto down
Lushie

OdoslaťPredmet: Re: Trieda Shibusenu   Trieda Shibusenu - Stránka 5 I_icon_minitimeŠt február 18, 2010 2:00 pm

anie nevím, co bych ti pověděla, od malička žiji v Death City a to je tak vše co mě napadá pousměje se a co je tvým životním cílem? jestli se můžu zeptat
Návrat hore Goto down
Yamashi

OdoslaťPredmet: Re: Trieda Shibusenu   Trieda Shibusenu - Stránka 5 I_icon_minitimeŠt február 18, 2010 2:19 pm

Ovšem že ty můžeš i když se o tom moc nesvěřuju, dříve tu byl jeden mocný a velice šťastný národ, který díky své síle zaručil mír svému lidu po několik generací a celý národ se těšil na narození budoucího dědice. Ae za něco dobrého se musí zaplatit nečím zlým. Jakmile se ostatní národy dozvěděli, že se narodil dědic tak se rozhodli že se proti nám spojí a jednoho dne náš klan čekalo ráno vyhlazení.. Já jako poslední dědic klanu mám za úkol pomstít náš klan a pokusit se ho znovu obnovit...
Řekl tíchým hlasem a s hlavou zkloněnou k zemi.
Návrat hore Goto down
Ookami Mia

Ookami Mia

Počet príspevkov : 92

OdoslaťPredmet: Re: Trieda Shibusenu   Trieda Shibusenu - Stránka 5 I_icon_minitimePi február 19, 2010 5:21 am

Mitsuki a Mia

Prikívne a pozrie sa na jej knihu Čo čítaš? opýta sa keďže aj ona toho už veľa prečítala. Potom sa pozrie na Soula keďže sú už na mieste.
Návrat hore Goto down
http://ookami-mia.blog.cz
Lushie

OdoslaťPredmet: Re: Trieda Shibusenu   Trieda Shibusenu - Stránka 5 I_icon_minitimePi február 19, 2010 6:58 am

a proč se s tím nesvěřuješ? vždyť to je tvoje minulost, tvůj a klan a jsi jeho poslední dědic, měl by jsi být na to pyšný a ne to skrývat, tvůj klan by si určitě zasloužil, aby se o něm mluvilo
Návrat hore Goto down
Soul

Soul

Počet príspevkov : 90

OdoslaťPredmet: Re: Trieda Shibusenu   Trieda Shibusenu - Stránka 5 I_icon_minitimePi február 19, 2010 7:12 am

Soul Eater
Keď ste sa už porozprávali,môžeme vyraziť,povedal a všeci vyšli s triedy.Zachvílu dorazili a cvičisko.Takže,keď som vás tak vilákal s triedy môžem vám povedať čo sa budete naozaj učiť:Budete ssa učť bojovať takto:Mugen Nuyen-Akimoto Miyu vs Angely Rose-Patrik Saint.Ďalší budú:Lushie-Yamashi Vendetta
Misuki Koyama-Ookami Mia.To bude všetko,
povedal a sadol si pod strom.
Návrat hore Goto down
Ookami Mia

Ookami Mia

Počet príspevkov : 92

OdoslaťPredmet: Re: Trieda Shibusenu   Trieda Shibusenu - Stránka 5 I_icon_minitimePi február 19, 2010 7:24 am

Zasmeje sa Jů budeme bojovať vyskočí od radosti Razz a pozrie najskôr na Mitsuki a potom na nich dvoch. Mhm... Ja zvládnem každéého... usmieva sa.
Návrat hore Goto down
http://ookami-mia.blog.cz
Ranum

Ranum

OdoslaťPredmet: Re: Trieda Shibusenu   Trieda Shibusenu - Stránka 5 I_icon_minitimePi február 19, 2010 9:40 am

Patrik Saint
"Bojovat s Mugenem...proč? Mohl bych ho zranit."
Návrat hore Goto down
Soul

Soul

Počet príspevkov : 90

OdoslaťPredmet: Re: Trieda Shibusenu   Trieda Shibusenu - Stránka 5 I_icon_minitimePi február 19, 2010 10:04 am

Soul EaterS
No,bueš museť.Chcem si overiť aké máte schpnosti,povedal Soul a bol zvedavý ako to začne.No,najprv bojujú títo žiaci:Lushie-Yamashi Vendetta vs Misuki Koyama-Ookami Mia,povedal a začal dávať pozoro.Som zvedavý či sú vôbec schopný jeden druhého zdvihnúť,povedal v duchu a v duchu sa aj smial.
Návrat hore Goto down
Yamashi

OdoslaťPredmet: Re: Trieda Shibusenu   Trieda Shibusenu - Stránka 5 I_icon_minitimePi február 19, 2010 11:23 am

Založil ruce, zavřel oči a řekl svým spolužákům..
heh Patriku.. buď rád že budeš bojovat s tim lenochem, a nebudeš muset rovnat své síly s Lushiou a mnou.. Bohužel mě mrzí že budem muset porazit tu roztomile malou holčinu, slibuju že se budem držet spátky..

Naposledy upravil Yamashi dňa Pi február 19, 2010 11:44 am, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
Ranum

Ranum

OdoslaťPredmet: Re: Trieda Shibusenu   Trieda Shibusenu - Stránka 5 I_icon_minitimePi február 19, 2010 11:39 am

Patrik Saint
"Ah myslel sem že první je náš souboj."
řekl a připravil se souboj sledovat.

Naposledy upravil Ranum dňa Pi február 19, 2010 12:16 pm, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Trieda Shibusenu   Trieda Shibusenu - Stránka 5 I_icon_minitime

Návrat hore Goto down

Trieda Shibusenu
Návrat hore 
Strana 5 z 14Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14  Next
 Similar topics
-
» Námestie Shibusenu
» Uživatelia,bojovníci shibusenu

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Soul-Eater :: Soul-Eater Rpg :: Shibusen :: Škola Zbrojírov-
Prejdi na: