Soul-Eater
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  Latest imagesLatest images  HľadaťHľadať  RegistráciaRegistrácia  PrihláseniePrihlásenie  

Trieda Shibusenu

Goto down 
+11
Odin
Maka Albarn
Ookami Mia
Kikul
mollyhana
Ranum
Lushie
Yamashi
Black Star
Soul
Heroes0
15 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14  Next
AutorSpráva
Maka Albarn

Maka Albarn

Počet príspevkov : 35

Trieda Shibusenu - Stránka 9 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Trieda Shibusenu   Trieda Shibusenu - Stránka 9 I_icon_minitimePo február 22, 2010 12:06 pm

Mitsuki

Neš si všetci všimli já som už nikde nebola,Poceste som si čítala knihu a tak som zachvílu bola aj doma.
Návrat hore Goto down
Ookami Mia

Ookami Mia

Počet príspevkov : 92

OdoslaťPredmet: Re: Trieda Shibusenu   Trieda Shibusenu - Stránka 9 I_icon_minitimePo február 22, 2010 12:07 pm

ty si ale pesimistický... zasmeje sa.
Návrat hore Goto down
http://ookami-mia.blog.cz
Lushie

Počet príspevkov : 69

OdoslaťPredmet: Re: Trieda Shibusenu   Trieda Shibusenu - Stránka 9 I_icon_minitimePo február 22, 2010 12:09 pm

z dálky pozoruje nové spolužáky
Návrat hore Goto down
seven73352

OdoslaťPredmet: Re: Trieda Shibusenu   Trieda Shibusenu - Stránka 9 I_icon_minitimePo február 22, 2010 12:12 pm

Akinari Furusawa

Odešel jsem a cestou jsem přemýšlel nad tím, kdy se konečně střetnu s démonem.
Návrat hore Goto down
Odin

Počet príspevkov : 103

OdoslaťPredmet: Re: Trieda Shibusenu   Trieda Shibusenu - Stránka 9 I_icon_minitimePo február 22, 2010 12:13 pm

Moroshi Genhou

sednu si a začnu přemýšlet.pár spolužáků...asi budou silní...však já se nezastavím...mysle jsem si.
Návrat hore Goto down
Ookami Mia

Ookami Mia

OdoslaťPredmet: Re: Trieda Shibusenu   Trieda Shibusenu - Stránka 9 I_icon_minitimePo február 22, 2010 12:20 pm

Pomaly si každého prehliadne. Ako prvá sa stanem zbraňou smrti... zasmeje sa...
Návrat hore Goto down
Black Star

Black Star

Počet príspevkov : 96

OdoslaťPredmet: Re: Trieda Shibusenu   Trieda Shibusenu - Stránka 9 I_icon_minitimePo február 22, 2010 12:21 pm

Mugen

Vyskočí na nohy a koukne na Sainta."Chceš souboj..inu máš ho mít..ale kdyby bylo po mém...radši bych zahrál piškvorky."
Návrat hore Goto down
Odin

OdoslaťPredmet: Re: Trieda Shibusenu   Trieda Shibusenu - Stránka 9 I_icon_minitimePo február 22, 2010 12:24 pm

Moroshi Genhou

ách jo...jste tak problematičtí...řekl jsem jim a dál hloubal ve své mysli.
Návrat hore Goto down
Ookami Mia

Ookami Mia

OdoslaťPredmet: Re: Trieda Shibusenu   Trieda Shibusenu - Stránka 9 I_icon_minitimePo február 22, 2010 12:25 pm

Ja chcem piškvorky!!! vyskočí hneď pri tom slove a zasmeje sa sama na sebe..
Návrat hore Goto down
Lushie

OdoslaťPredmet: Re: Trieda Shibusenu   Trieda Shibusenu - Stránka 9 I_icon_minitimePo február 22, 2010 12:28 pm

sedne pod strom a přemýšlí, co bude dělat
Návrat hore Goto down
Yamashi

Počet príspevkov : 55

OdoslaťPredmet: Re: Trieda Shibusenu   Trieda Shibusenu - Stránka 9 I_icon_minitimePo február 22, 2010 12:32 pm

všimne si nových spolužáku, o které ovšem nejeví žádný zájem a pomalu se přišourá k Lushii, sedne si vedle ní Vedla sis dobře, vypadá to že z nás budou dobří partneří a z tebe udělám tu nejsilnější kosu smrti a mile se na ní usměje
Návrat hore Goto down
Ookami Mia

Ookami Mia

OdoslaťPredmet: Re: Trieda Shibusenu   Trieda Shibusenu - Stránka 9 I_icon_minitimePo február 22, 2010 12:37 pm

Prečo sú tu všetci taký nudný?! upraví si golier na košeli.
Návrat hore Goto down
Odin

OdoslaťPredmet: Re: Trieda Shibusenu   Trieda Shibusenu - Stránka 9 I_icon_minitimePo február 22, 2010 12:40 pm

Moroshi Genhou

stoupnu si a přijdu k jednomu stromu.postavím se do útočné formace a začnu do něj mlátit holýma rukama.
Návrat hore Goto down
Lushie

OdoslaťPredmet: Re: Trieda Shibusenu   Trieda Shibusenu - Stránka 9 I_icon_minitimePo február 22, 2010 12:42 pm

Spíš sis vedl dobře ty, já toho moc nezmůžu pousměje se přemýšlím, jestli se vůbec chci stát kosou smrti, nechci aby se ze mně stalo něco takového, jako je Soul začne se chlámat
Návrat hore Goto down
Ookami Mia

Ookami Mia

OdoslaťPredmet: Re: Trieda Shibusenu   Trieda Shibusenu - Stránka 9 I_icon_minitimePo február 22, 2010 12:43 pm

Začuje ako to povie o Soulovi. Otočí sa tam. čo je s ním? spýta sa Lushie.
Návrat hore Goto down
Lushie

OdoslaťPredmet: Re: Trieda Shibusenu   Trieda Shibusenu - Stránka 9 I_icon_minitimePo február 22, 2010 12:51 pm

koukni na něj, vzal nás na nesmyslný boj na kishina, v hodinách většinou nic neděláme a teď, aby nemusel nic dělat si vymyslel, že budeme bojovat a při tom si hezky odpočíval pod stromečkem, a kdyby se náhodou někomu něco stalo, ani by to nepostřehl, teoreticky stačil jeden špatný pohyb a někdo mohl být zraněný a takly mi nepřipadá jako někdo, kdo si zaslouží být kosou smrti
Návrat hore Goto down
Yamashi

Počet príspevkov : 55

OdoslaťPredmet: Re: Trieda Shibusenu   Trieda Shibusenu - Stránka 9 I_icon_minitimePo február 22, 2010 12:57 pm

Právě proto bysme se měli snažit aby ses co nejdříve stal kosou smrti někdo normální a o dost silnější nemyslíš ? Vlastně si mi ani neřekla jakej je tvůj sen, myslel sem že každá zbraň se chce stát kosou smrti a bojovat po boku Shinigamiho..
Návrat hore Goto down
Ookami Mia

Ookami Mia

OdoslaťPredmet: Re: Trieda Shibusenu   Trieda Shibusenu - Stránka 9 I_icon_minitimePo február 22, 2010 12:58 pm

Premýšla nad tým, ale nemá nič proti nemu. Ja neviem... stal sa Kosou smrti pred nedávnom, a nemusí to hneď zvládať... zamračí sa. Možno... hovorím MOŽNO... sa zlepší... zasmeje sa. na mieste na ktorom stojí si čupne.
Návrat hore Goto down
Ranum

Ranum

Počet príspevkov : 94

OdoslaťPredmet: Re: Trieda Shibusenu   Trieda Shibusenu - Stránka 9 I_icon_minitimePo február 22, 2010 12:59 pm

Patrik Saint
"Piškvorky povídáš jo hmmm to by šlo zařidit a souboj?Nevím je zbytečné se zranit ne?"
Návrat hore Goto down
Odin

OdoslaťPredmet: Re: Trieda Shibusenu   Trieda Shibusenu - Stránka 9 I_icon_minitimePo február 22, 2010 1:01 pm

Moroshi Genhou

souhlasím s tebou že boj s člověkem je blbost i když nevím jak se jmenuješ.řekl jsem mu.
Návrat hore Goto down
Lushie

OdoslaťPredmet: Re: Trieda Shibusenu   Trieda Shibusenu - Stránka 9 I_icon_minitimePo február 22, 2010 1:03 pm

když jsem šla sem, tak to byl můj sen, ale teď mi přijde život kosy smrti nudný koukne na Miu možná to je jen můj první dojem a nebo má jen špatné dny
Návrat hore Goto down
Ookami Mia

Ookami Mia

OdoslaťPredmet: Re: Trieda Shibusenu   Trieda Shibusenu - Stránka 9 I_icon_minitimePo február 22, 2010 1:05 pm

Hmm.... pokrčí ramenami [b]ludia, eh... poďme niečo robiť...
Návrat hore Goto down
Black Star

Black Star

OdoslaťPredmet: Re: Trieda Shibusenu   Trieda Shibusenu - Stránka 9 I_icon_minitimePo február 22, 2010 1:05 pm

Mugen

"Zranit...??Jako ty mě...No nevím nevím...V boji jsem tě eště neviděl tak tě nebudu podceňovat.."Usměje se."Dělej jak chceš..být po mým..kašlu na souboj ."
Návrat hore Goto down
Lushie

OdoslaťPredmet: Re: Trieda Shibusenu   Trieda Shibusenu - Stránka 9 I_icon_minitimePo február 22, 2010 1:08 pm

Proč jste se hlásily na shibusen, když neradi bojujete?
Návrat hore Goto down
Black Star

Black Star

OdoslaťPredmet: Re: Trieda Shibusenu   Trieda Shibusenu - Stránka 9 I_icon_minitimePo február 22, 2010 1:11 pm

Mugen

Koukne na Lushie."Proč??Z nudy??Né že bych nechtěl bojovat jen né každý boj mi přijde důležitý."
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Trieda Shibusenu   Trieda Shibusenu - Stránka 9 I_icon_minitime

Návrat hore Goto down

Trieda Shibusenu
Návrat hore 
Strana 9 z 14Choď na stránku : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14  Next
 Similar topics
-
» Námestie Shibusenu
» Uživatelia,bojovníci shibusenu

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Soul-Eater :: Soul-Eater Rpg :: Shibusen :: Škola Zbrojírov-
Prejdi na: