| Trieda Shibusenu | |
|
+11Odin Maka Albarn Ookami Mia Kikul mollyhana Ranum Lushie Yamashi Black Star Soul Heroes0 15 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Odin
Počet príspevkov : 103 Join date : 21.02.2010
| Predmet: Re: Trieda Shibusenu Po február 22, 2010 1:12 pm | |
| Moroshi Genhou
sice vím že to nikho zvás nezajímá...alejá nebojuji jen s lidmi pokud nejde o trénink...ale s zarodký kishinů bojuji...aby jsem je zabil za to že mi zavraždil jeden moji sestru.řekl jsem a dál jsem mlátil do stromu.ale intenzivněji,tyhleji a krvelačněji.mohly jste si všimnout že mi po obličeji sjela slza.
Naposledy upravil Odin dňa Ut február 23, 2010 7:25 am, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
Ranum
Počet príspevkov : 94 Join date : 14.02.2010 Age : 38
| Predmet: Re: Trieda Shibusenu Po február 22, 2010 2:56 pm | |
| Patrik Saint "Já jak se jmenuji inu říkej mi Patriku... Ano Mugene zranit a ne já tebe ale obecně....Ale opravdu souboj nemá smysl pokud si někdo nechce něco dokázat má víra je pevná já si nic dokazat nepotřebuji...." obratí se k směrem za dotazem o tom že neradi bojují. "Samozřejmě že nebojují rád Bůh naplňuje všechny milostí a jen blázniví člověk bojuje pro potěchu já bojuji pro spacsení nečistých duší pro obranu Rose sebe a tohoto místa. Mugen má pravdu ne každý boj je nutný." | |
|
| |
Kikul
Počet príspevkov : 9 Join date : 15.02.2010 Age : 28 Bydlisko : Nitra
| Predmet: Re: Trieda Shibusenu Ut február 23, 2010 7:37 am | |
| Akimoto Miyu Všimne si nove príchodzé, ktoré v podobe zbrane nahlas pozdraví a ďalej všetkých celkom spokojne ignoruje. Keď Soul zrušíl tréning a odišiel, chvíľu ešte počúvala rozhovory ostatných, ale napokon ju to prestalo nudiť a preto sa premenia späť do ľudskej formy. Prešla pohľadom po Mugenovi a Patrikovi a razantne zakývala hlavou na znak nesúhlasu. ,,Choďte radšej hrať tie piškôrky, to sa k vám pridám." Dodala veselo a zazubila sa. | |
|
| |
Odin
| Predmet: Re: Trieda Shibusenu Ut február 23, 2010 12:03 pm | |
| Moroshi Genhou
přestal jsem mlátit do stromu a šel jsem pryč.zbohem...zavolal jsem na ně a šel se kouknout po akinarim. | |
|
| |
Soul
Počet príspevkov : 90 Join date : 14.02.2010 Age : 28 Bydlisko : Ivanka pri Dunaji
| Predmet: Re: Trieda Shibusenu Ut február 23, 2010 12:15 pm | |
| Soul Eater Bolo neskoro večer a tak išiel spať. | |
|
| |
Ookami Mia
Počet príspevkov : 92 Join date : 16.02.2010 Age : 28 Bydlisko : Blawa
| Predmet: Re: Trieda Shibusenu St február 24, 2010 8:44 am | |
| Tatsuo V noci sem príde a porozhliadne sa. Zacíti Miu a tak ide za ňou. príde k jej domu a vojde. Keďže tam nieje tak sa hodí na gauč. Pozrie sa na obrovský neporiadok. Sme si tááák podobný... pokrúti hlavou. Ja to upratovať nebudem...
Ookami Mia Zacíti brata. prepáč Mitsuki, ale musím ísť... usmeje sa. Môžeš potom prísť keď chceš... ale musím upratať... usmeje sa. | |
|
| |
Ranum
| Predmet: Re: Trieda Shibusenu St február 24, 2010 11:41 am | |
| Patrik Saint Nechápal proč dnes vlastně šel do škoyl nicn ového se nenaučil ani nic neopakovali. Přivečerní motlitbě poprosil Boha aby se Soulem něco udělal ,neb s takovým učitelem nebudou schopni porazit nikoho. | |
|
| |
Maka Albarn
Počet príspevkov : 35 Join date : 14.02.2010
| Predmet: Re: Trieda Shibusenu Št február 25, 2010 9:10 am | |
| Mitsuki
Jdu do školi úplne unavená,celú noc som nespala a ďelala na jednom pokusu. Sadnem si do lavice a zaspím. | |
|
| |
Ookami Mia
Počet príspevkov : 92 Join date : 16.02.2010 Age : 28 Bydlisko : Blawa
| Predmet: Re: Trieda Shibusenu Št február 25, 2010 9:13 am | |
| nechá brata doma a beží do školy. Dotacká sa ku svojej stoličke vedľa Mitsuki, a spustí sa na nej do pololehu. Pozrie na spiacu Mitsuki a nechá ju spať. Vyberie MP4 a počúva. | |
|
| |
seven73352
Počet príspevkov : 69 Join date : 21.02.2010
| Predmet: Re: Trieda Shibusenu Št február 25, 2010 9:53 am | |
| Akinari Furusawa
Na střeše už jsem si začínal všímat, že se rozednívá, a tak jsem vyrazil do školy. Doufám, že nebude Morgenovi vadit, že půjdu bez něj.
Vlezl jsem do třídy a sednul jsem si do prázdné lavice, dál od ostatních, v ústranní. | |
|
| |
Odin
| Predmet: Re: Trieda Shibusenu Št február 25, 2010 11:07 am | |
| Moroshi Genhou
když jsem večer s Akinarim pozoroval oblohu tak jsem usnul.ráno jsem se probral opřený o parapet.chvíly jsem se vzpamatovával ale za chvíly jsem se probral a zjistil že tu Akinari už néni.došel jsem do kuchyně udělat si snídani.udělal jsem omeletu a vzal ji do tří krabiček.dal jsem si do pusy párátko a vzal ještě tři vidličky a vyrazil jsem.jakmile jsem dorazil do školy tak jsem si sedl vedle Akinariho a dal před něj vidličku a krabičku s omeletou.a řekl jsem strašidelným hlasem zapoměl ses nasnídat...řekl jsem mu,dal nohy na lavici,vyndal párátko a strčil jsem si ho za ucho,dal si krabičku na klín (tu druhou a začal jsem jíst tou druhou vidličkou)vytáhl vidličku a začal jíst.
Naposledy upravil Odin dňa Št február 25, 2010 10:36 pm, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
seven73352
| Predmet: Re: Trieda Shibusenu Št február 25, 2010 11:13 am | |
| Akinari Furusawa
Beze slova jsem si odsedl. To mě chce uplácet? Kdybych měl hlad, tak si něco vezmu. V tu chvíli mi zakručelo v žaludku. Trapná situace. "Prostě nemám hlad." | |
|
| |
Odin
| Predmet: Re: Trieda Shibusenu Št február 25, 2010 11:16 am | |
| Moroshi Genhou
málem jsem si udusil smíchem ale nakonec jsem mu řekl s úsměvem předemnou ze sebe nemusíš dělat tvrďáka...a tvůj žaludek mi říká něco jiného...jsme stejní...řekl jsem mu a beztoho aniž by jsem mu vysvětlil proč jsem mu to řekl jsme dál pojídal svoji omeletu. | |
|
| |
seven73352
| Predmet: Re: Trieda Shibusenu Št február 25, 2010 11:23 am | |
| Akinari Furusawa
Zvedl jsem se a praštil jsem do stolu: "My nejsme stejní! Já jsem jen zbraň a ty jsi uživatel! K čemu je zbraň bez uživatele?! Uživatel nemusí mít problém se osamostatnit, ale co má dělat zbraň!? Všichni jste stejní! Jsme pro vás jen nástroje." | |
|
| |
Odin
| Predmet: Re: Trieda Shibusenu Št február 25, 2010 11:29 am | |
| Moroshi Genhou
měl jsem chuť vsát od stolu a zakřičet na něj ale v klidu jsem se na něj otočil a řekl.zbraně a uživatelé...ty asi pořád tohle nechápeš...tohle tozdělování vymysely nějací rozmazlení spratci...uživatel se zbraní musí být jako jeden...musí se vzájemně doplňovat...takže tě prosím jako tvůj přítel...sedni si a najez se Akinari...bez snídaně nebudeme mít energii na zabíjení kishinů...řekl jsem a dojídal jsem užpomalu svoji omeletu. | |
|
| |
seven73352
| Predmet: Re: Trieda Shibusenu Št február 25, 2010 11:33 am | |
| Akinari Furusawa
"Sklapni! Nemám na to náladu!" To jsem tak špatná zbraň? Proč si vylévám zlost na něm.... Vždyť má být mým přítelem, ale jeho vzhled..... Přináší to moc bolesti. Jen pohled na něj. Raději jsem vyběhl ze třídy. Já...... už nikdy nebudu jako dřív, obzvlášť ne pokud bude mým partnerem Morgen. | |
|
| |
Odin
| Predmet: Re: Trieda Shibusenu Št február 25, 2010 11:37 am | |
| Moroshi Genhou
vstal jsem od stolu a zavolal jsem na něj Akinari!...ovšem mě už asi neslyšel v tu chvíly jsem si připadal že jsem vyděl jí.chytl jsem se rukou za hlavu sakra on mi jí až moc připomíná!!!řekl jsem klidným hlasem ale i tak to bylo slyšet přes celou třídu.už mě přešla chuť na omeletu tak jsem ji vyhodil z oknai s vidličkou ale jeho snídani jsem schoval. | |
|
| |
Ranum
| Predmet: Re: Trieda Shibusenu Št február 25, 2010 11:49 am | |
| Patrik Saint[u] Jeho noc i ráno byly skoro až rutinní usínal s modlitbou na rtech a první co probuzení dělal byla těž modlitba teprve potom vykonal všechny potřebné věci i když ne moc nadšený vydal se na další hodinu doufaje že budou dělat něco zajímavějšího. | |
|
| |
Odin
| Predmet: Re: Trieda Shibusenu Št február 25, 2010 11:51 am | |
| Moroshi Genhou
najednou jsem vyděl do třídy vejít Patrika .oh...nazdar...pozdravil jsem ho a dal jsem si párátko zase do pusy. | |
|
| |
Ranum
| Predmet: Re: Trieda Shibusenu Št február 25, 2010 12:24 pm | |
| Patrik Saint
"Pozdrav Pán Bůh." sedne si a čeká na Rose | |
|
| |
Odin
| Predmet: Re: Trieda Shibusenu Št február 25, 2010 12:28 pm | |
| Moroshi Genhou
přišel jsem k Patrikovy a řekl mu.kdyby setu objevil Akinari...ten druhej nováček tak mu řekni že toho pitomce hledám.takže ať na mě tady počká kdyby se vrátil.O.K?tak zase někdy.řekl jsem mu a rozběhl se nevídanou rychlostí ke dveřím hledat Akinariho. | |
|
| |
Ranum
| Predmet: Re: Trieda Shibusenu Št február 25, 2010 12:29 pm | |
| Patrik Saint
"Druhý nováček Akonari....dobře....." snažil se si to zapamatovat. | |
|
| |
Alka
Počet príspevkov : 6 Join date : 22.02.2010
| Predmet: Re: Trieda Shibusenu Št február 25, 2010 12:33 pm | |
| Yarai Alka
Trochu rozespale přijde do třídy.Zdravim Rozhlídne se a sedne si na volné místo. | |
|
| |
Black Star
Počet príspevkov : 96 Join date : 14.02.2010 Age : 31 Bydlisko : Karviná
| Predmet: Re: Trieda Shibusenu Št február 25, 2010 12:33 pm | |
| Mugen
Vejde donvitř.Vypadá docela unaveně..od očim má celkem nevkusné kruhy je neoholený a vlasy má ještě víc rozcuchané než včera.Dojde až k Patrickovi."Zdra..mohu si přisednout??A Mimoto..neviděls tu někde tu moji??" | |
|
| |
Ranum
| Predmet: Re: Trieda Shibusenu Št február 25, 2010 12:54 pm | |
| Patrik Saint "Bůh s tebou. Můžeš a neviděl také se shaním po Rose." | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Trieda Shibusenu | |
| |
|