| Mŕtve Mesto | |
|
+4Black Star Ookami Mia Soul Heroes0 8 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Odin
Počet príspevkov : 103 Join date : 21.02.2010
| Predmet: Re: Mŕtve Mesto So február 27, 2010 5:03 am | |
| Moroshi Genhou
ta bolest nebyla kvůly technice ale kvůly tomu že mi u kolena scházel kus masa.sakra...bolí to jak sviňa...řekl jsem potichu a když se na mě vrhl a Akinari mě zachránil tak jsem zakřičel .Akinari!!!ale už bylo pozdě.pomstím tě...řekl jsem si v duchu a vytáhl jsem zbytek párátek a polovinu jsem po něm hodil a druhou polovinu jsem si zasunul mezi prsty (tu jednu stranu co mám mezi prsty jsem otupil takže mě to nebude píchat)a vyrazil jsem levačkou po bradě toho červeného a pravačkou po jeho srdci (jestli tě to zasáhne do srdce tak je potobě)
//omlouvám seXDnapíšu třeba ženám to užnějak nejde že tam to musela být náhoda nebo že to bylo kvůly tomu že jsme byly v ohržení života.co ty na to? | |
|
| |
Ranum
Počet príspevkov : 94 Join date : 14.02.2010 Age : 38
| Predmet: Re: Mŕtve Mesto So február 27, 2010 5:06 am | |
| Shadow "A NECHCEŠ RADČI PRAŠTIT TOHO PARATKAŘE TEN DRUHÝ SE ASI JEŠTĚ NEHNE." byl sice od krve ale to mu moc nevadilo přeci jen on neměl hlasivky a vydavaní zvuku z palice ungovalo trochu jinak musel by ho fakt ucpat aby to nešlo a i tak by řev rezonoval palicí.
Patrik Saint "Nehne........" začal se pekelněš soustředit. | |
|
| |
Ranum
| Predmet: Re: Mŕtve Mesto So február 27, 2010 5:20 am | |
| musím psát i za stara Kutayami Musuko jedno švihnutí palicí a paratka a hozená páratka se valelíi po z emi druhé švihnutí do pravé ruky nasledované ve velkérychlosti zachycením druhé ruky volnou rukou a nasledným uderem palící přímo do hlavy tohle by mělo Moroshiho uspat.
Patrik Saint "Amen." začal se měnit jeho oči sivitli jasně stejně t ak jako vítilo cosi za jeho hlavou jeho oblečení se změnilo a asi enjvětší změnou bylo že mu narostly křídla. okamřitě se na upíra vrhl mečem.....jeho palice se však prodloužila vyměnili assi několik uderu provazanými výkřiky teroru na jedné straně aa odříkáváním motliteb v latině na straně druhé jenže pak dostal upír převahu andělská podoba na chvilku polevila ap řeně to stačilo aby lebka udeřila patriak do hrudi ten vyplivl krev a andělská forma se zrušila uplně palice ho nabrala z boku upír chytil řětízek na jeho krku a Patrika poslal přímo do zdi řetízek s křížem mu zustal v ruce.Patrik se pokusil vstát ale hned upadl upír se jen pohrdavě usmál a chvilku si prohližel všechyn čekal nějaký utok. pak se usmál vyskočil pozadu nan ejbližší střecu a zmizel. | |
|
| |
Odin
Počet príspevkov : 103 Join date : 21.02.2010
| Predmet: Re: Mŕtve Mesto So február 27, 2010 5:22 am | |
| Moroshi Genhou
jakmile jsem dostal přes hubu tak mě mírně odhodila a já spadl promiňte...nedokázal jse...vás ochránit...řekl a ztratil vědomí. | |
|
| |
Black Star
Počet príspevkov : 96 Join date : 14.02.2010 Age : 31 Bydlisko : Karviná
| Predmet: Re: Mŕtve Mesto So február 27, 2010 6:36 am | |
| Mugen
Probere se z bezvědomí...chvíli je zmatený až pak si všimne že celé okolí je pobořené..všude je krev ti s nimiž přišel leží na zemi.Přenese je všechny na jedno místo a pak je začne ošetřovat tím co umí.Obváže pár ran pak vezme Saintovu Partnerku a Moroshiho partnera a rychle se s nimi vydá k Shibusenu."Ti dva by se snad ubránili." | |
|
| |
Ookami Mia
Počet príspevkov : 92 Join date : 16.02.2010 Age : 28 Bydlisko : Blawa
| Predmet: Re: Mŕtve Mesto So február 27, 2010 6:42 am | |
| Celé to videla, keďže tu už dlhšie stála. Zhrozene sa na to pozerá a nevie sa pohnúť. Podlomia sa jej kolená a spadne. | |
|
| |
Ranum
| Predmet: Re: Mŕtve Mesto So február 27, 2010 6:51 am | |
| Patrik Saint nechá se odnést.
Naposledy upravil Ranum dňa So február 27, 2010 7:00 am, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
Ookami Mia
| Predmet: Re: Mŕtve Mesto So február 27, 2010 6:55 am | |
| Prečo som nič nevedela spraviťť!!!??? pozrie sa na ostatných ktorý sú zranený. *Iba tam tak stále. Buchne päsťou do zeme. Idem do Kishigenu.... postaví sa. | |
|
| |
Maka Albarn
Počet príspevkov : 35 Join date : 14.02.2010
| Predmet: Re: Mŕtve Mesto So marec 06, 2010 3:12 am | |
| Mitsuki Koyama
Príďem domov a spím | |
|
| |
Ookami Mia
| Predmet: Re: Mŕtve Mesto So marec 06, 2010 10:01 am | |
| Beží preč domov. (konečne som spééť!! ) | |
|
| |
Maka Albarn
Počet príspevkov : 35 Join date : 14.02.2010
| Predmet: Re: Mŕtve Mesto Ne marec 07, 2010 2:47 pm | |
| Mitsuki Koyama
Zobuďím sa na podvečer a iďem sa najesť,potom si urobím čaj a nakoniec si dám kúpel z lupienkam z ruží. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Mŕtve Mesto | |
| |
|
| |
| Mŕtve Mesto | |
|