Meno:Misuki Koyama
Miestnosť: Shibusen
Som:Zbrojár
Zbran:katana
Vek:18
Pohlavie:žena
Sen:stáť sa silním zbrojířem
Štýl boja:boj na blízkosť
-boj na blízko:Veľmi často
-boj na diaľku:často
Zbraň: Ookami Mia(Katana)
Vaše schopnosti:bojovať ako každí
Výzor: ako vypadáte a v akom oblečení chodíte:chodím v krátkych pleťovích šatách,bíle pančuchi.ako na obrázku.
- Váha:50kg
- Výška:168
- Vzhľad vlasov:žlté
- Farba očí:hnedé a niekedy červené záleží od situácie.
- Spoiler:
Životopis postavy:Keď som mala 9 rokov odešla som od matki.Keď som ocházala slúbila som jej že sa jednoho dna vráťim a buďem vicvičením zbrojírem,Moja matka je zo vznešeného rodu Koyama,jej sídlo je na druhom konci sveta.Do akadémie som sa prihlásila ako 11 ročná pretože mi trvalo 1 rok než som sa dostala z druheho konca sveta.V škole omne nič neveďia,Zatajila som aj to že som zo vznešeného rodu.Matka je niečo ako královna ale jej moc nesahá až k sibushenu,takže ma nemohla privieť domov.Otec je kosa smrťi ale už zomrel já som sa vidala ako uživaťel ale moje schopnosti ešte vomno sú,lenže smia.Cez volní čas sa venujem čarodejníctvu(nejsom čaroďejka)vitváram všeliaké mastički a lieki,a niekedy aj normálne čarodejníctvo(nemám moc čarodejek niečo ako tá mačka z mocú)veeeeeeeeeeeeľmi rada čítam som najlepšia z triedy,som po svojej mame a po nej som zdedila proti-démoniu frekfenciu.dokážem viďieť duše ostatním.A vistrelovať frekvenciu svojej duše do predmetov alebo aj iních ludí.Som dosť odmeraná abi nikto omne nič neveďel.
Obrázok:ja a katana